Verzenden

Verzenden

Tenzij anders overeengekomen, geschiedt levering door verkoper vanaf magazijn te Almere.

 1. Verpakking: Marine Depth Sounders International BV verpakt de goederen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de bestelde producten tijdens het transport niet beschadigd raken. Dit kan onder andere het gebruik van beschermende materialen zoals bubbeltjesplastic, opvulmateriaal en stevige dozen omvatten.
 2. Verzendlabel: Een verzendlabel wordt aan de verpakking bevestigd met de juiste adressering en informatie over de afzender en de ontvanger. Dit label wordt gebruikt om de goederen naar de juiste bestemming te sturen.
 3. Vervoerder: Alle verzendingen gaan via het vervoersbedrijf DHL parcel service
 4. Tracking: In veel gevallen wordt een trackingnummer verstrekt, zodat de koper de voortgang van het pakket kan volgen en een geschatte leverdatum kan bekijken. Dit nummer kan online worden gebruikt om de locatie van het pakket te volgen.
 5. Levering: Het vervoerderbedrijf bezorgt het pakket bij de ontvanger op het opgegeven adres. De levertijd kan variëren afhankelijk van de vervoerder en de bestemming maar we streven om de bestelling binnen 1 a 3 werkdagen te verzenden. De door verkoper opgegeven levertijden gelden steeds bij benadering en zijn nimmer fatale termijnen.
 6. Deelleveringen: Het is verkoper toegestaan verkochte goederen in gedeelten te leveren. Dit geldt niet indien een deellevering geen zelfstandige waarde heeft. Indien goederen in gedeelten worden geleverd, is verkoper bevoegd elk gedeelte afzonderlijk te factureren

Retourneren

 1. Communicatie: De koper neemt contact op met de verkoper om het retourverzoek aan te kondigen en eventuele details of problemen met het product te bespreken. Dit kan via e-mail, telefoon of een online retourformulier gebeuren.
 2. De koper kan door verkoper uit voorraad geleverde goederen binnen uiterlijk 8 dagen na aankoop retourneren.
 3. De retourgoederen dienen in de originele verpakking aan verkoper te worden aangeboden en dienen voorts compleet, niet gemonteerd, niet beschadigd en in originele staat te zijn.
 4. Bij retournering dient de pakbon c.q. aankoopfactuur van de goederen aan verkoper te worden overlegd.
 5. Door verkoper speciaal bestelde goederen, alsmede elektronische componenten komen niet voor retournering in aanmerking.
 6. Verpakking en verzending: De koper verpakt het product op een zorgvuldige manier, zodat het niet beschadigd raakt tijdens het transport. Het pakket wordt teruggestuurd naar de verkoper via een eigen gekozen vervoerder.
 7. Terugbetaling of vervanging: Na ontvangst en verificatie van het geretourneerde product zal de verkoper de koper een terugbetaling geven of het product vervangen, afhankelijk van het retourbeleid en de specifieke omstandigheden.
Inkoop Prijs: AAN